Våra lägenheter

Här kan du se ritningar och beskrivningar över våra lägenheter samt hyror och övriga hyresvillkor. Vissa variationer förekommer mellan de olika bolagens lägenheter.

Allmänt

Våra lägenheter har praktisk stenlag entre  och klickgolv som är lätt att städa och sköna att gå på. Badrummen är helkaklade. Vill man inte ha egen tvättmaskin finns en rymlig tvättstuga med goda torkmöjligheter. Köken är smart inredda och rymliga. På området finns också en bastu för den badsugne. Alla lägenheter har en bilplats och ett kallförråd. Extra parkeringar finns för de större familjerna. 

I våra lägenheter ingår en kvot varmvatten och el i hyran som motsvarar normal förbrukning för att sporra dig att leva miljövänligt. Kvoten varierar mellan lägenheterna beroende på storlek. Om du har hög förbrukning hjälper vi dig att då ner den med rådgivning. Lägenheterna har en s.k. hemma/borta-brytare och närvarogivare på viss beslysning m.m. för att hjälpa dig hålla nere förbrukningen.

Alla våra lägenheter har snabbaste tillgängliga bredband. Husen är anslutna till fibernätet och i varje lägenhet finns nätverk med uttag i alla rum som du själv kan koppla som du vill ha det. Du har tillgång till snabbt internet, IPTV och VOIP-telefoni. I de nyare lägenheterna finns det också trådlöst nätverk.  

Lägenheter byggda 2015 - FAB Mildred & Naemi

Dessa lägenheter blev klara 1 juli 2015 och är nu i användning. 

Ett rum och kokvrå.
17 m2.  Övernattningslägenhet för tillfälligt boende för våra hyresgäster som är på väg att flytta ut eller in eller har någon driftsstörning i sin lägenhet. Finns en sådan lägenhet i FAB Mildred & Naemi. 

Två rum och kök. 
56,7 m2. En stor tvåa med kök. Stenlagd uteplats eller balkong. I allrummet finns möjlighet till sovalkov eller arbetshörna. Finns fyra sådana lägenheter i FAB Mildred&Naemi.

 

Två rum och kokvrå. 43,1/44,1 m2. En liten tvåa med separat sovrum till priset av en etta. Rymlig balkong eller stenlagd uteplats. Finns åtta sådanda lägenheter i FAB Mildred&Naemi

 

Tre rum och kök.
95,6 m2. Stor trea med dubbla toaletter och möjlighet till sovalkov eller arbetshörna. Rymligt kök och allrum i en öppen planlösning med trivsam köksö. Finns i FAB Mildred&Naemi.

 

Tre rum och kök. 
73,5/74,6 m2. En lagom stor trea med mycket förvaringsutrymme. Stort allrum med rymlig balkong eller uteplats i anslutning. Stort kök med rum för matplats. Finns fyra sådana lägenheter i FAB Mildred&Naemi. 

 

Fyra rum och kök.
102,9 m2. Vår största lägenhet.Två toaletter och mycket förvaring. Rymligt kök och allrum i en öppen planlösning med trivsam köksö. Finns i FAB Mildred&Naemi.

 

Ritningar och beskrivning - lägenheter byggda 2007 och 2011 - FAB Mejeribackan och FAB Meristorp

1 rum och kök med loft.
En stor liten lägenhet. På loftet ryms en stor säng eller en liten säng och ett skrivbord. Separat kök och mycket och smart förvaring. Lägenheten har har en egen stenlagd uteplats. Vi har 6 st av denna lägenhet.
Finns i FAB Mejeribackan och FAB Meristorp.

 

2 rum och kök med loft. ca 70 m2 (varav loft 15 m2). Praktisk lägenhet med ett skilt sovrum och stort allrum med kök och vardagsrum i ett. Stort badrum med möjligt till att tvätta och torka tvätt. Rymligt loft som kan rymma både säng och kontor eller myshörna. Lägenheten har har en egen stenlagd uteplats, rum för liten trädgårdsodling. Vi har 9 st av denna lägenhet varav 4 st också har loft över köket och några har dessutom uteplats också på framsidan. Finns i FAB Mejeribackan och FAB Meristorp.

 

Tre rum och kök med loft och extra förvaringsrum. 100 m2 (varav loft 15 m2). Vår största lägenhet, för den stora familjen med två skilda sovrum och stort allrum med kök och vardagsrum i ett. Ett fjärde extra rum med ingång från loftet. Stort badrum med möjligt till att tvätta och torka tvätt. Rymligt loft som kan rymma både säng och kontor eller myshörna. Lägenheten har en egen stenlagd uteplats som är extra stor med möjlighet till lite egen odling.Vi har 2 st av denna lägenhet varav den ena också har loft över köket. Finns i FAB Mejeribackan och FAB Meristorp.

 

Tre rum och kök med loft.
90 m2 (varav loft 15 m2). Stor prisvärd lägenhet med två skilda sovrum och extra stort allrum med kök och vardagsrum i ett.  Stort badrum med möjligt till att tvätta och torka tvätt. Rymligt loft som kan rymma både säng och kontor eller myshörna. Lägenheten har en egen stenlagd uteplats och möjlighet till lite egen odling. Vi har 2 st av denna lägenhet varav den ena också har loft över köket. Finns i FAB Mejeribackan och FAB Meristorp.